Pentalog deschide un nou sediu de munca hybrid



Pentalog, dezvoltatorul de software din București a decis să deschidă un nou sediu de muncă ținând cont de: programul flexibil, accesul facil al angajaților către noul sediu, colaborarea inovativă dintre angajați online sau face-to- face.

Spațiul de lucru este adaptat necesității angajațiilor de a decide prezența la birou sau lucrul online. Astfel, Pentalog propune angajaților libertatea de a alege de unde să lucreze și pune la dispoziție o aplicație internă pentru a-și anunța prezența la birou și de-aș rezerva un spațiu personal.

O majoritate covarsitoare a colegilor nostri s-au exprimat in favoarea unui sistem de munca flexibil, care sa le permita sa aleaga daca lucreaza de acasa sau de la birou. Am pus pe primul loc libertatea de alegere pe care o au angajatii nostri, fara ambiguitate. Un alt aspect important a fost pentru noi pozitionarea cat mai centrala a sediului, pentru a spori accesibilitatea colegilor si a clientilor care vor sa ne viziteze, afirma Dan Avram, Chief Customer Success Officer Pentalog.

Totodată, se remarcă posibilitatea de vizitare a sediului central, ușor accesibil și sistemul de muncă flexibil din oricare dintre cel 15 sedii situate pe 3 continente iar compania anunță angajări pentru programatori Python, NodeJS, ReactJS, .NET, Mobile și PHP, dar și pentru specialiști DevOps.

Pentalog oferă viitorilor angajați oportunitatea de a se dezvolta profesional și de a păstra un echilibru între viața profesională și cea cotidiană, personală.

 

Citeste si:

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI